De Hedonism resorts staan bekend als dé swingers-resorts op Jamaica. De afgelopen jaren is er op de televisie een beeld geschapen van luxe hotels waar op sex belust paren (voornamelijk Engelsen) op vakantie gaan om de hele dag naakt rond te lopen, erotische spelletjes te spelen en als afsluiting eens goed met de eigen of andermans vrouw of man van bil te gaan. Wat je echter niet ziet in dergelijk reportages is dat er binnen beide resorts eigenlijk aparte ruimtes en gebieden zijn waar mensen wat ondeugender vertier kunnen vinden en waar het daarom een waar paradijs voor swingers is.


Beide resorts (Hedonism II in Negril en het nieuwere Hedonism III in Runaway Bay) liggen op het tropische eiland Jamaica en zijn eigenlijk 2 doodnormale resorts voor mensen boven de 18 jaar. Het servicepeil is erg hoog, de stranden (zowel naaktstranden als gewone stranden) zijn er geweldig, de zee is mooi blauw en het eten fantastisch.
Het enige waarin deze resorts zich van anderen onderscheiden is dat er binnen een vrij intieme en losse sfeer vakantie gevierd kan worden. Sommigen noemen het een sexvakantie, ik zou het meer een pretvakantie willen noemen voor volwassenen, waarbij mogelijkheden op erotisch gebied geboden worden die op veel andere bestemmingen niet mogelijk zijn of “stiekem” gedaan moeten worden. Bezoekers die hier niets mee te maken willen hebben, merken dan ook niets van de orgies die soms in het naaktgedeelte spontaan ontstaan.
Op Zoover.nl kun je lezen wat gasten vonden van hun bezoek aan deze 2 hotels:
Zoover-beoordelingen Hedonism II, Negril, Jamaica
Zoover-beoordelingen Hedonism III, Runaway Bay, Jamaica
Dit filmpje geeft overigens ook een goede indruk van het Hedonism III resort op Jamaica.