Warning: Declaration of Walker_CategoryDropdown_Custom::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/0002/sites/s124/paginablog.nl/web/wp-content/themes/tourism-1-premium/functions.php on line 182
Homo-reizen startpagina online | Vakantie Paginablog
Searching
een momentje geduld

Homo-reizen startpagina online

06 maart 2009 | door: | 7 reacties |


Naast single reizen, reizen voor één ouder gezinnen, is er nu ook een markt voor speciale homo reizen. op de homo-reizen startpagina is een selectie gemaakt van hotels en touroperators die zich richten op de gay en lesbi scene.
De op de homo-reizen startpagina genoemde touroperators hebben de locaties voornamelijk gekozen in homo vriendelijke gebieden en accommodaties.

7 reacties

 1. Fok Mi Heart zegt:

  Ongelooflijk dat er voor zo’n nichterige kleurencombinatie gekozen is. Net alsof elke homo van roze houdt. Truttigheid troef bij deze startpagina die hierdoor helaas alle vooroordelen over homo’s bevestigt. Niet slim van de webmaster.

 2. Saskia zegt:

  Hij heeft de kleuren al aangepast. Ik vind het een toevoeging voor Startpagina

 3. Suk Mi Nau zegt:

  Goede zet van de beheerder om voor normalere kleuren te kiezen. Heeft Fok Mi toch wat bereikt met haar comments.

 4. Dat is geweldig, de reis is nu compleet voor deze bijzondere markt van de homo-reizen, hier heb je veel hotels en touroperators die zich richten op homo-en lesbische scene.

 5. arjan zegt:

  ja nu nog iemand die mee wil :p wel lastig als je single bent om iemand te vinden die mee wil soms. of ben ik de enige met dat probleem ?

 6. R-win zegt:

  Is idd lastig als je single bent, hier hetzelfde probleem. Daarom ben ik ook aan het zoeken gegaan 🙂

 7. R-win zegt:

  Is idd lastig als je single bent, hier hetzelfde probleem. Daarom ben ik ook aan het zoeken gegaan 🙂

Laat een reactie achter