vakantie

   Leuke vakantietips en informatie over bijzondere landen.

« Stunts met vliegtickets | Home | Veel wind in Oostenrijk vandaag »

Homo-reizen startpagina online


Naast single reizen, reizen voor één ouder gezinnen, is er nu ook een markt voor speciale homo reizen. op de homo-reizen startpagina is een selectie gemaakt van hotels en touroperators die zich richten op de gay en lesbi scene.

De op de homo-reizen startpagina genoemde touroperators hebben de locaties voornamelijk gekozen in homo vriendelijke gebieden en accommodaties.

Reacties

Ongelooflijk dat er voor zo'n nichterige kleurencombinatie gekozen is. Net alsof elke homo van roze houdt. Truttigheid troef bij deze startpagina die hierdoor helaas alle vooroordelen over homo's bevestigt. Niet slim van de webmaster.

Hij heeft de kleuren al aangepast. Ik vind het een toevoeging voor Startpagina

Goede zet van de beheerder om voor normalere kleuren te kiezen. Heeft Fok Mi toch wat bereikt met haar comments.

Dat is geweldig, de reis is nu compleet voor deze bijzondere markt van de homo-reizen, hier heb je veel hotels en touroperators die zich richten op homo-en lesbische scene.

ja nu nog iemand die mee wil :p wel lastig als je single bent om iemand te vinden die mee wil soms. of ben ik de enige met dat probleem ?

Is idd lastig als je single bent, hier hetzelfde probleem. Daarom ben ik ook aan het zoeken gegaan :)

Is idd lastig als je single bent, hier hetzelfde probleem. Daarom ben ik ook aan het zoeken gegaan :)

Reageer

 

Copyright 1998-2010 Startpagina B.V. - vakantie.startpagina.nl is onderdeel van Sanoma Digital Group The Netherlands B.V.
Contact - Copyright Notice - Disclaimer - Privacy statement