Warning: Declaration of Walker_CategoryDropdown_Custom::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/0002/sites/s124/paginablog.nl/web/wp-content/themes/tourism-1-premium/functions.php on line 182
sekstoerisme in Thailand | Vakantie Paginablog
Searching
een momentje geduld

sekstoerisme in Thailand

17 februari 2010 | door: | 6 reacties |

Vrienden van me wilden deze zomer met hun dochters van 6 en 8 jaar ook naar Pattaya gaan tijdens hun reis naar Thailand. Dat die plaats vooral bekend staat om het sekstoerisme heeft ze ervan overtuigd om de maagdelijke stranden Koh Samui te kiezen in plaats van de goedkope vrouwen in Pattaya. Op Thailandblog las ik vanmiddag dat er maar liefst 50.000 prostituees werkzaam zijn in dit seksparadijs voor oude mannen. Vooral ’s avonds zie je de overwegend jonge Thaise hoertjes contact maken met farangs (westerse toeristen), maar ook overdag zie je de betaalde liefde had in hand lopen met vaak veel oudere mannen.
Wat westerse sekstoeristen gaan doen in Thailand moeten ze helemaal zelf weten. Ik zal ze daar niet op veroordelen, want zolang de meisjes en jongens waar het om gaat meerderjarig zijn en er niets onder dwang gebeurt zal het mij mijn reet roesten. Gezinnen met kinderen wil ik wel waarschuwen dat Pattaya niets meer is dan de het Sodom en Gomorra van Thailand en er voor gezinnen leukere bestemmingen in Azië te vinden zijn.
Wie wel op zoek is naar informatie over het sekstoerisme in Thailand moet dit artikel maar lezen. Het beschrijft Thailand als seksparadijs voor oudere mannen.

6 reacties

 1. Cyber zegt:

  Ik ben regelmatig in Thailand en ik ben nog nooit naar Pattaya geweest juist vanwege informatie omtrent de uitbuiting van al die vrouwen in die plaats. Ik begrijp nog steeds niet waarom Thaise ouders hun kinderen daar naartoe sturen om te gaan prostitueren maar ook waarom de regering van thailand niet ingrijpt in deze vorm van lichamelijke uitbuiting.
  Verder hoor ik alleen maar dat het daar inderdaad stikt van de oude vieze mannetjes met name uit rusland, duitsland en engeland.
  Ik heb ze wel eens in Bangkok zien lopen hand in hand. Wat een aanfluiting een vent van 65 jaar met een vrouwtje van 20 aan zijn hand. De dag erna ligt ie gestript en al met de neus omhoog in zijn hotel. Vermoord en geplunderd.
  Het is daar inderdaad het Sodom en Gomorra van de wereld. Maar ook in Bangkok heb je van die wijken. Heel erg diep triest.
  Trouwens er is een hele leuk film gemaakt over het misleiden en plunderen van Farang. Eerst wordt je verleid, vervolgens dronken gevoerd en de dag erna vind je jezelf terug zonder geld, paspoort en spullen ergens in de berm.
  De film heet Papaya PokPok. Geweldig veel lachen. Hij is alleen in het Thais.

 2. henk zegt:

  Pattaya is voor t sextoerisme t hoerenparadijs op aarde, maar langzamerhand lijkt de russische mafia ook veel over te nemen, lange russische hoeren met van die kleine aziaatjes er achter aan. Veel Russische restaurants, etc
  Pattaya probeert zelf haar imago te veranderen, pretparken, shows en musea voor kinderen komen er steeds meer bij. En als je ’s avonds uit de uitgaansgelegenheden blijft merken de kinderen er niet veel van. Net zoals in de andere grote steden BKK, Chiang Mai, etc waar je die gelegenheden moet wijken. Maar er zijn zeker voldoende andere badplaatsen en vooral in t noorden authentieke thaise steden/dorpen te bezoeken.
  Je blijft natuurlijk de oudere mannen met jongere vrouwen hand in hand zien lopen, evenzo als mannen met jongere mannetjes. Maar dat zie je overal in Azie, daar hebben ze in die landen nooit moeilijk over gedaan.
  Jamaica heeft de jonge rasta’s voor de dikke niet aantrekkelijke oudere westerse vrouwen.
  De belangrijkste lessen die kinderen altijd leren is t zien dat leeftijdsgenoten, zeker in de armere gebieden, samen met hun ouders moeten werken voor hun rijst. Wat hebben ze t hier toch makkelijk, n beetje naar school; iphone, mp3speler, fiets, koelkast vol met eten. OW… kutweer !

 3. Peter zegt:

  Over sekstoerisme gesproken er gaan steeds meer “oude” vrouwen naar Gambia en andere Afrikaanse landen om daar (betaald) plezier te maken met jonge mannen.
  Het is niet alleen Thailand. Wat dacht je van de Filippijnen, Cambodja, Brazilië en ga zo maar door.
  In Thailand kiezen de vrouwen er zelf voor om de prostitutie in te gaan omdat het “easy money” is. Daar is geen dwang bij. Ze moeten inderdaad geld sturen naar familie dat klopt. Maar daarvoor kunnen ze ook in een fabriek gaan werken, alleen dat verdiend minder en nogal vermoeiend. Medelijden hoef je met de Thaise vrouwen niet te hebben, die zijn superslim en zakelijk. Veel slimmer dan de farang waar ze mee lopen.

 4. Kijk inderdaad met andere ogen en andere dingen zullen je opvallen in onder andere Pattaya. Ik woon hier nu 10 jaar en reis kris kras door Thailand heen. Barretjes kan je ook voorbijrijden en er zijn mogelijkheden genoeg om andere dingen te doen die voor het hele gezin leuk zijn, restaurants waterparken, speel tuinen etc. Dat eeuwige gezeur ook altijd over die dames, ja Pattaya heeft hoeren en Nederland heeft hashish maar daar hebben we het toch ook niet heel de dag over?

 5. Kijk inderdaad met andere ogen en andere dingen zullen je opvallen in onder andere Pattaya. Ik woon hier nu 10 jaar en reis kris kras door Thailand heen. Barretjes kan je ook voorbijrijden en er zijn mogelijkheden genoeg om andere dingen te doen die voor het hele gezin leuk zijn, restaurants waterparken, speel tuinen etc. Dat eeuwige gezeur ook altijd over die dames, ja Pattaya heeft hoeren en Nederland heeft hashish maar daar hebben we het toch ook niet heel de dag over?

 6. John de Late zegt:

  Jammer dat het toerisme in Thailand door de prostitutie zo’n slechte naam heeft. Persoonlijk kom ik sowieso liever in Maleisië dan in Thailand.

Laat een reactie achter