Toeristen balen van omboeking op Kreta

Denk je een leuk hotel aan het strand en met volop animatie voor de kinderen geboekt te hebben in Ierapetra op Kreta, krijg je slechts een paar dagen voor vertrek te horen dat je naar een ander hotel moet. Dat andere hotel ligt ineens 800 meter van het strand en heeft geen animatie voor de kinderen. Dit overkwam toeristen die via Neckermann een vakantie naar hotel Ostria Beach geboekt hebben.
Volgens de gedupeerden heeft de accommodatie contractbreuk gepleegd met Neckermann en zitten zij nu met de gebakken peren. Vakantiegangers kunnen nu kiezen: geld terug of een accommodatie (hotel Arion Palace) die niet voldoet aan hun wensen…ik zou er ook flink van balen.
Lees op het Kreta prikbord de verhalen (hier, hier en hier)

2 gedachten over “Toeristen balen van omboeking op Kreta”

  1. Ja dat kan ik me voorstellen dat je daar niet op zit te wachten. Vaak boek je een kindervakantie al heel vroeg in het seizoen en dus zit je hier al maanden naar uit te kijken. Je geld terug en op het laatste moment nog iets vergelijkbaars vinden is veelal echt een probleem. Volgens mij moet een reisorganisatie een passend alternatief aanbieden. Dat lijkt me niet het geval.

  2. Reactei op omboeking Ostria naar Arion. Neckerman wist in mei al dat Ostria niet door ging maar heeft vakantiegangers te laat ingeseind zodat zij geen keuze meer hadden dan Arion palace te accepteren. Ostria heeft overigens genoeg kamers leeg maar Neckerman wil niet zwichten.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren