Brandwonden door zwembad Grieks hotel

Als gevolg van chemische reacties in het zwembadwater zouden meer dan honderd kinderen tweede en derdegraads brandwonden opgelopen hebben bij hotel Roda Beach op Corfu (Griekenland). Volgens gasten zou het management alle problemen ontkennen en heeft het zelfs de politie ingeschakeld toe verontruste ouders door middel van T-shirts medegasten probeerden te waarschuwen voor het gevaarlijke zwembadwater.


De brandwonden zouden volgens de gasten ontstaan zijn als gevolg van het toevoegen van chloor en eventueel andere chemicaliën aan het zoutwaterzwembad van hotel Roda Beach. Op de foto’s is duidelijk te zien dat er zich een schuimlaag op het zwembad gevormd heeft. Op Zoover.nl staan de ervaringen van toeristen die woedend zijn op het management van het Griekse hotel.
Close-up van het schuim:

Teruggekeerde toeristen zijn op dit moment aan het bekijken op welke manier men stappen kan ondernemen tegen het hotel en de reisorganisatie die volgens sommigen gefaald heeft in het opvolgen van de klachten over het zwembad die ter plaatse aan de hostess gemeld werden.
Op Engelse review-sites zijn soortgelijke reacties te lezen:
Holidaywatchdog
Reviewcentre.com

3 gedachten over “Brandwonden door zwembad Grieks hotel”

  1. Ik weet dat hier in 2005 in hetzelfde hotel ook al veel om te doen was. Toen waren het veelal Engelsen die gedupeerd zijn. Het is ronduit schandalig en ook dat een reisorganisatie niet ingrijpt. Zo’n hotelmanagement moet je zelf 24 uur in het zwembad laten zwemmen.

  2. Damn, is wel een hotel om te mijden, het is toch onbegrijpbaar dat er niet juist gereageerd word door de autoriteiten en de reisorganisaties.
    grtjs

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren